• وبلاگ : SAS
  • يادداشت : رايزنان فرهنگ يا مناديان تفرقه؟!
  • نظرات : 4 خصوصي ، 30 عمومي
  • ساعت دماسنج

    نام:
    ايميل:
    سايت:
       
    متن پيام :
    حداکثر 2000 حرف
    كد امنيتي:
      
      
     
    + آيدين ب 

    هم ميهن ارجمند،

    اشتباه مي كنيد اگر غرضي در كار نيست، مي توانيد به متن اصل 15 قانون اساسي مراجعه كنيد.

    اصل ??ميگويد :

    زبان و خط رسمي و مشترک مردم ايران فارسي است. اسناد و مکاتبات و متون رسمي و کتب درسي بايد با اين زبان و خط باشد ولي استفاده از زبانهاي محلي و قومي در مطبوعات و رسانه هاي گروهي و تدريس ادبيات آنها در مدارس ، در کنار زبان فارسي آزاد است.

    بسيار خب! در كجاي اين اصل سخن از "تدريس به زبان مادري" آمده است. تدريس ادبيات اقوام چه سنخيتي با تدريس به زبان مادري دارد. تدريس به زبان مادري يعني عملا تجزيه كشور. يعني اينكه آذربايجاني يا اقوام ديگر تنوانند هيچگونه ارتباطي با يك ديگر برقرار كنند. نمي خواهم بگويم قصد دروغگويي داريد، ولي اگر ريگي در كفش نداريد چرا از اصل 15 قانون اساسي سواستفاده مي كنيد. اين اصل كه زبان فارسي را زبان رسمي ميداند. خب اگر زبان رسمي است پس آيا مي توان به زبان ديگري تدريس نمود.

    منتظر جواب منطقي و قانوني شما هستم. كافي است بگوييد به اصل 15 قانون اساسي كاري نداريم و به هر ترتيب تدريس به زبان مادري را مي خواهيم. اين يك امر ديگر است.

    پاسخ

    قبل از اينكه جوابتان را بدهم سوالي از شما دارم و آن اينكه با استناد به چه چيزي مي گوييد تدريس به زبان مادري يعني تجزيه؟ چرا مثلا زبان رسمي زبان تركي نباشد؟ و يا دو زبان تركي و فارسي به طور مشترك مثل كشور هايي مثل هند و هلند و ... كه كشورهاي توسعه يافته اي هم هستند جالب اينكه كشوري مثل هندوستان حتي پول رايج ايالات مختلفش هم يكي نست. حالا شما با استناد به چه چيزي تدريس به زبان مادري رو برابر با جدايي ميدونيد خدا ميدونه. مطمن باشيد با روند فعلي احقاق حقوق مردم آذربايجان اجتناب نا پذير خواهد بود و در واقع عامل اصلي جدايي مقاومت در مقابل احقاق اين حقوق خواهد بود. ما به ايراني بودنمان افتخار ميكنيم نه فارس بودن افتخار ما هموطنان فارس ما هستن همانطور كه ما افتخار آن هاييمسخن آخر: ايران يعني ترك و فارس و عرب و بلوچ و كرد و ... باهم